Sluckij više nije selektor Rusije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2016, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sluckij više nije selektor Rusije

Fudbalska reprezentacija Rusije od danas zvanično nema selektora, pošto je potvrđena ostavka Leonida Sluckija posle neuspeha na Evropskom prvenstvu.

Sluckij je želeo da ode u ponedeljak, nakon poraza od Velsa sa 3:0 i eliminacije u grupnoj fazi takmičenja, ali mu je dato vreme da razmisli o tome.

Predsednik Fudbalskog saveza Rusije Vitalij Mutko rekao je da je dogovoreno da Sluckij ipak napusti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mesto selektora reprezentacije, ali da će ostati savetnik.

"Leonid će nastaviti da sa nama deli svoje znanje, ali želi da se koncentriše na vođenje CSKA Moskve", rekao je Mutko za rusku agenciju R-Sport.

Sluckij je Rusiju preuzeo prošlog leta i paralelno je vodio reprezentaciju i CSKA.

Rusija je, uprkos velikim očekivanjima, imala loše rezultate na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, gde je sa jednim bodom bila ubedljivo poslednja u grupi, iza Velsa, Engleske i Slovačke.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rusija ostala bez selektora

Izvor: B92, 25.Jun.2016

Fudbalska reprezentacija Rusije od zvanično nema selektora, pošto je potvrđena ostavka Leonida Sluckog posle neuspeha na Evropskom prvenstvu...Slucki je želeo da ode u ponedeljak, nakon poraza od Velsa sa 3:0 i eliminacije u grupnoj fazi takmičenja, ali mu je dato vreme da razmisli o tome...Predsednik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.