Sledeća medalja, svetska

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2015, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sledeća medalja, svetska"

Srpski bacač kugle Asmir Kolašinac rekao je posle osvajanja srebra na dvoranskom Evropskom prvenstvu u Pragu da se nada da će sledeća medalja da bude svetska.

Kolašinac je u petak osvojio srebrnu medalju u Pragu, pošto je kuglu bacio 20.90 metara, što je svega centimetar manje od njegovog najboljeg rezultata.

- Veoma sam srećan i zadovoljan. Ovo je ostvarenje sna. Sav trud se isplatio. Takmičenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je zaista prošlo odlično, a publika je bila sjajna. Nadam se da će sledeća medalja biti svetska - rekao je Kolašinac.

Pobedu je odneo olimpijski osvajač medalje David Storl iz Nemačke sarezultatom 21.23 metra, a treće mesto zauzeo je Ladislav Prasil iz Češke, koji je kuglu bacio 20.66 metara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.