Šest posada Srbije na Bledu

Izvor: RTS, 06.Maj.2015, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest posada Srbije na Bledu

Reprezentacija Srbije u veslanju nastupiće sa šest posada na Svetskom kupu, koji će se od 8. do 10. maja održati na Bledu. Takmičenje na Bledu je poslednja provera za Evropsko prvenstvo u poljskom Poznanju.
Srbiju će u Sloveniji predstavljati dubl skul Marko Marjanović i Aleksandar Filipović, četverac bez kormilara Veselin Savić, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Dušan Bogičević, Nikola Stojić i Radoje Đerić, dubl skul za lake veslače Miloš Stanojević i Marko Jošić, skif za lake veslače Petar Jovanović, kao i Iva Obradović i Ljiljana Jošić u ženskom skifu.

Takmičenje na Bledu je poslednja provera za Evropsko prvenstvo u poljskom Poznanju, a propustiće ga Andrija Šljukić (skif) i dvojac bez kormilara Miloš Vasić- Nenad Beđik.
Put Slovenije srpska ekspedicija, u kojoj su pored takmičara i članovi Selektorske komisije Veslačkog saveza Srbije Nebojša Ilić i Dejan Guslov i treneri reprezentacije Oleksandr Fedotov i Saša Mimić, kreće u četvrtak, 7. maja.
Svetski kup startuje u subotu kada su na programu kvalifikacione trke.
Dan ranije nastupiće mladi Jovanović i Jušićeva, koji će učestvovati i na Bledskoj internacionacionalnoj regati, uvodnom takmičenju za Svetski kup.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Srbija sa šest posada na Bledu

Izvor: B92, 06.Maj.2015

Reprezentacija Srbije u veslanju nastupiće sa šest posada na Svetskom kupu, koji će od 8. do 10. maja biti održano na Bledu...Srbiju će u Sloveniji predstavljati dubl skul Marko Marjanović i Aleksandar Filipović, četverac bez kormilara Veselin Savić, Dušan Bogičević, Nikola Stojić i Radoje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.