Sedad Bukvić u finalu EP u kik-boksu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2016, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedad Bukvić u finalu EP u kik-boksu

Član kluba borilačkih sportova Novi Pazar Sedad Bukvić plasirao se danas u finale discipline lou-kik na Evropskom prvenstvu u kik-boksu, čiji je domaćin slovenački grad Maribor.

Reprezentativac Srbije u kategoriji do 60 kilograma obezbedio je borbu za najsjajnije odličje posle trijumfa u polufinalu nad Artemom Žigajlovim iz Rusije sa 2:1.

Bukvićev protivnik u finalu biće Zorab Azimov iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Azerbejdžana, koji je odlukom sudija 2:1 savladao Italijana Guljelma Pašeta.

Danas će u polufinalu evropskog šampionata nastupiti i Saida Bukvić, koju nešto pre 13 časova očekuje duel u lou-kiku do 52 kilograma protiv Ane Filipović iz Hrvatske.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

EP Maribor 2016: Bukvić u finalu lou-kika!

Izvor: SandzakPress.net, 27.Okt.2016

Član kluba borilačkih sportova Novi Pazar Sedad Bukvić plasirao se danas u finale discipline lou-kik na Evropskom prvenstvu u kik-boksu, čiji je domaćin slovenački grad Maribor. Reprezentativac Srbije u kategoriji do 60 kilograma obezbijedio je borbu za najsjajnije odličje posle trijumfa u polufinalu...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.