Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jun.2017, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sara Lučić postavila novi rekord BiH za mlađe juniorke

Član Atletskog kluba "Glasinac" sa Sokoca Sara Lučić osvojila je treće mjesto u skoku uvis na Evropskom prvenstvu u "C" grupi održanom na Malti, preskočivši 180 centimetara, što je novi rekord BiH za mlađe juniorke.

Trener Goran Cvijetić iz sokolačkog Atletskog kluba rekao je za Srnu da je ovim skokom Lučićeva izjednačila i seniorski rekord BiH, koji drži njena klupska drugarica Mladena Petrušić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
On ističe da je to njen lični rekord i da je Lučićeva još jednom potvrdila normu za Svjetsko prvenstvo za mlađe juniore i Evropsko prvenstvo za starije juniore.

Cvijetić je naglasio da je reprezentacija BiH na Malti zauzela drugo mjesto i plasirala se u "B" grupu Evropskog prventva.

Prvenstvo Evrope u "C" grupi održano je na Malti prethodnog vikenda. Prvaci Evropskog timskog prvenstva su atletičari i atletičarke Luksemburga, a trećeplasirana je Gruzija.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.