Izvor: HotSport.rs, 05.Maj.2016, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRELJAŠTVO: Stevan Jovanović 88. u Plzenu

Prvog dana mitinga 47. “Velika nagrada Plzena”, povodom dana oslobođenja ovog češkog grada na vatrenu liniju izašla su petorica srpskih strelaca.


Turnir je za seniorsku kategoriju, ali reprezentaciju Srbije pretežno čine juniori, koji se spremaju za Evropsko prvenstvo u Talinu.
U gađanju iz malokalibarske puške iz ležećeg stava (60 metaka), u izuzetno jakoj konkurenciji takmičara iz petnaestak zemalja, najuspešniji srpski strelac bio je Stevan >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Jovanović, koji je sa 616,9 krugova zauzeo 88. mesto.
Lazar Kovačević je sa 615,9 stigao do 101. pozicije. Jedini senior u srpskom timu Jovan Čičevski je zauzeo 113. mesto (613,7). Miloš Ivanović se plasirao na 123. poziciju (611,9), a Andrija Milovanović na 149. mesto (600,6)
Za finale je bilo potrebno 627,2 kruga.
Na turniru u Plzenu i četiri juniorke Milica Babić, Sanja Vukašinović i Nevena Armuš (sve puška).
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.