SOS: Paunović vodi Orliće na Evropsko prvenstvo?

Izvor: MozzartSport.com, 26.Nov.2014, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SOS: Paunović vodi Orliće na Evropsko prvenstvo?

Radovan Ćurčić je preuzeo A selekciju, čekamo da vidimo kome će biti poverena dirigentska palica na U21 nivou

Radovan Ćurčić je izbacio Špance, odveo mladu reprezentaciju na Evropsko prvenstvo, ali će neko drugi povesti Orliće do pobeda u Češkoj. Prema saznanjima SOS kanala ta čast mogla bi da pripradne Veljku Paunoviću, selektoru U19 selekcije.

Ideja je, navodi SOS kanal, potekla od novoimenovanog potpredsednika FSS Sava Miloševića, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji je i Ćurčića promovisao u kormilara A tima, ali ostaje da se vidi da li će zamisao biti sprovedena u delo. Naime, Paunović, koji je trenutno u Španiji, posle polufinala na letošnjem Evropskom prvenstvu u Mađarskoj trebalo da sa svojim pulenima nastupi na još jednom velikom takmičenju – na U20 Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu 2015.

Pristane li da nasledi Ćurćiča u U21 uzrastu neko drugi bi morao da dođe na njegovo mesto, a sigurno je da 37-godišnji strateg ne bi voleo da se oprosti od ekipe pre katarzičnog iskustva na planetarnoj smotri.

Uostalom, Paunovića prati glas da je veliki pedagog što je nekoliko puta i demonstirao gestovima koje je javnost jednoglasno pohvalila. Kao kada je zvao Fernanda Toresa da se putem internet obrati njegovim igračima i čestita im pobedu u kvalifikacijama na Evropsko prvenstvo. Ili kada je tokom kontinentalnog šampionata u Mađarskoj relaksirao ekipu vaterpolo utakmicama u plitkom bazenu.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.