ŠANSE SRBIJE POSLE KAZNE UEFA: Dansku moramo pobediti i bez publike

Izvor: Kurir, 24.Okt.2014, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠANSE SRBIJE POSLE KAZNE UEFA: Dansku moramo pobediti i bez publike

Ipak čini se da će ključni mečevi biti gostovanja u Portugaliji i Danskoj

Fudbalska reprezentacija Srbije nastaviće takmičenje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine sa pobedom i remijem (1:1 na gostovanju u Jermeniji) u prva tri meča (onaj sa Francuskom 1:1 se ne računa) i pobedom nad Albanijom 3:0, koja nam neće doneti tri boda, jer je kazna UEFA to predvidela.

Dakle, jedina >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << korist od ove kazne je gol razlika koja je sada popravljena na 4:1.

Raspored utakmica reprezentacije Srbije je takav da je meč sa Danskom za manje od mesec dana možda i ključan za opstanak u borbi za plasman na kontinentalni šampionat. Eventualna pobeda nad danskom je uvod u seriju važnih mečeva.

Gostovanja, Portugaliji i Danskoj praktično će dati odgovor na pitanje da li će  meč bez publike sa Jermenijom nositi bilo kakvu šansuSrbije da se  8. i 11. oktobardočekati u nadi o plasmanu na EURO 2016.

Raspored mečeva

14. novembar Srbija – Danska

29. mart Portugalija – Srbija

13. jun Danska – Srbija

4. septembar Srbija – Jermenija

8. oktobar Albanija – Srbija

11. oktobar Srbija – Portugalija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.