Rukometašice dobile protivnice, selektor zadovoljan

Izvor: RTS, 21.Apr.2017, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice dobile protivnice, selektor zadovoljan

Ženska rukometna reprezentacija Srbije igraće u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Švedske, Makedonije i pobednikom pretkvalifikacija u kojima učestvuju Finska, Grčka i Farska ostrva, odlučeno je žrebom u Parizu.

U kvalifikacijama učestvuje 28 ekipa, podeljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u sedam kvalifikacionih grupa. Po dve najbolje ekipe iz svake grupe i najbolja trećeplasirana učestvovaće na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, koje će se održati u novembru i decembru 2018. godine.
Početak kvalifikacija zakazan je za 27. septembar, a kraj za jun 2018.
Selektor reprezentacije Ljubomir Obradović bio je zadovoljan žrebom i najavio je borbu za prvo mesto.
"Nikoga ne bi trebalo potcenjivati, ali ni precenjivati. Želimo da maksimalno izvučemo kvalifikacije i dođemo do prvog šešira na Evropskom prvenstvu. Švedska je najozbiljniji rival, sa kojim je Srbija igrala nerešeno u Stokholmu na EP pre par meseci. Devojke su pokazale kvalitet, hrabrost i volju za pobedom. Jako malo je nedostajalo. Bio je to pozitivan rezultat. Idemo na dve pobede i u tim duelima", rekao je Obradović za sajt RSS.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Rukometašice Srbije dobile protivnice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, cilj prvo mesto u grupi

Izvor: BKTV News, 21.Apr.2017

Ženska rukometna reprezentacija Srbije dobila je protivnike u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo...Srpkinje odmeriti snage sa Šveđankama, Makedonkama, kao i pobednicama pretkvalifikacija u kojima učestvuju Farska Ostrva, Finska i Grčka...Српкиње сазнале пут до ЕП 2018 у...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.