Rizikovao sam karijeru zbog reprezentacije, a sada mi ovako vraćaju! Bivši fudbaler Zvezde besan na selektora i FSS!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Maj.2017, 07:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rizikovao sam karijeru zbog reprezentacije, a sada mi ovako vraćaju! Bivši fudbaler Zvezde besan na selektora i FSS!

Mlada fudbalska reprezentacija (do 22 g) sprema se za Evropsko prvenstvo, ali u timu neće biti Darka Lazića bivšeg fudbalera Zvezde, a sada igrača turske Alanje.

On je izostavljen sa spiska selektora Nenada Lalatovića, a da ne zna ni zašto.

- Igrao sam za Srbiju u baražu protiv Norveške i to pod jakim bolovima i inekcijama, to mogu da potvrde i igrači i tadašnji selektor, jer sam to u dogovoru sa njima uradio. Sve to sam stavio u peti plan zbog reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << jer nisam hteo da ih ostavim na cedilu - kaže Lazić za Sportski žurnal i dodaje da su izjave selektora Lalatovića da je povređen netačne.

- To da ne igram jer sam povređen su priče za malu decu. U poslednje dve godine nisam trenirao ukupno 20 dana. Zbog te reprezentacije sam rizikovao karijeru, ali to niko ne zna da ceni. Dao sam sve za reprezentaciju, živeo sam za taj poziv i mislim da nije pošteno da mi ovako vrate.

-Niko iz FSS me nije nazvao da me pita "Kako si, šta radiš" a pričaju da imam dve povrede.. Nije u redu da momci koji su izneli kvalifikacije ne budu pozvani, a neki debituju na Evropskom prvenstvu.

- Treći put mi nanose nepravdu, prethodno su me sklonili sa spiska do 17 i 21 godine. Ali bitan je baraž, onda se šalje poziv a posle te šutnu - rekao je Lazić.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)


Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rizikovao sam karijeru zbog Srbije, nije u redu da mi ovako vrate

Izvor: MozzartSport.com, 24.Maj.2017

"Nepravda mi se nanosi treći put. A kad je u baražu bitna pobeda onda se šalje poziv i posle me šutnu!?", kaže Darko Lazić..Kada je objavljen spisak putnika za Poljsku gde će Srbija učestvovati na Evropskom prvenstvu  u fudbalu za igrače do 21 godine bilo je jasno da je Darko Lazić jedan od...

Nastavak na MozzartSport.com...

Živeo za poziv - Lazić progovorio o "nepravdi"!

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2017

Očekivalo se da će nakon saopštavanja spiska za Evropsko prvenstvo od strane selektora mlade reprezentacije uslediti i reakcije. Prvi se oglasio štoper Darko Lazić...Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Nenad Lalatović saopštio je u ponedeljak spisak igrača na koje računa za predstojeće...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.