Prijem za Pagonisa pred odlazak na EP u Španiju

Izvor: Radio 021, 30.Sep.2014, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijem za Pagonisa pred odlazak na EP u Španiju

Danas je u Gradskoj kući organizovan prijem za novosadskog kik boksera Nenada Pagonisa povodom odlaska u Španiju na Evropsko prvenstvo.

"Odlučili smo da ispratimo Nenada Pagonisa na veliko takmičenje, da mu poželimo sreću i pokažemo koliko cenimo sve ono što je radio prethodnih godina. On je u tišini osvajao medalje i na takmičenjima predstavljao prvenstveno sebe, ali i državu Srbiju i svoj grad. Ovaj prijem je samo gest pažnje Grada ka Pagonisu i nadam se da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ćemo uskoro opet moći da ga ugostimo kada se kao pobednik vrati iz Španije. Ubeđen sam da će on još mnogo pobeda u ringu izvojevati na sportski način", rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.

Nenad Pagonis zahvalio se gradonačelniku Vučeviću i Predragu Svilaru na podršci i na tome što su, kako je rekao, prepoznali njegov rad i zalaganje.

"Sa velikim zadovoljstvom na svakom takmičenju ponosno predstavljam moj Novi Sad  i nadam se da ću i ovog puta opravdati očekivanja Novosađana i doneti zlatnu medalju", naglasio je Pagonis.

Španski grad Bilbao biće domaćin Evropskog prvenstva od 17. do 26. oktobra, a pored Nenada Pagonisa na ovom takmičenju nadmetaće se i nekoliko takmičara iz Novog Sada.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Vučević primio Pagonisa i poželeo mu uspeh u Španiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2014

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je danas kik-boksera Nenada Pagonisa, koji će od 17. do 26. oktobra nastupiti na Evropskom prvenstvu u Španiji...Vučević je tom prilikom rekao da je na predlog člana Gradskog veća zaduženog za sport i omladinu Predraga Svilara organizovao prijem...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.