Poraz orlića u Slovačkoj

Izvor: Mondo, 28.Mar.2017, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz "orlića" u Slovačkoj

Mlada reprezentacija Srbije, sastavljena mahom od igrača iz Superlige, odmerila je snage sa još jednim učesnikom predstojećeg Evropskog prvenstva...

Pobeda i poraz U-21 selekcije Srbije u prvoj akciji pod vođstvom Nenada Lalatovića!

Posle 2:0 protiv Švedske, aktuelnog prvaka Evrope, na neutralnom terenu u Marbelji, "orlići" su u utorak kao gosti izgubili od Slovačke.

Na stadionu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Nacionalnog trening centra u Senjecu, Slovačka - Srbija 2:1 (0:0)!

Domaćin je u razmaku od tri minuta stekao vođstvo od 2:0 (Beneš 58, Zrelak 61), a naš tim je četiri minuta kasnije odgovorio golom za koji se pokazalo da je bio samo počasni.

Treba reći da je Lalatović za razliku od prethodne utakmice, kada je Srbija nastupila u najjačem sastavu, ovog puta bazirao ekipu na igračima iz domaćih klubova.

Meč su počeli Vanja Milinković-Savić, Antić, Milenković, Maraš, Filipović, Zdjelar, Lukić, Simić, Meleg, Plavšić i Đurđević.

"Orlićima" je ovo bio poslednji test pred EURO 2017, koji se u Poljskoj održava u drugoj polovini juna. Tamo će se u prvoj fazi nadmetati sa Portugalom, Španijom i Makedonijom, dok su Slovaci u grupi sa Švedskom, Engleskom i selekcijom domaćina.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Muslin video poraz "orlića" u Slovačkoj

Izvor: Mondo, 28.Mar.2017

Mlada reprezentacija Srbije odmerila je snage sa još jednim učesnikom predstojećeg EURO 2017. Slovaci vodili 2:0, Milinković-Savić dao počasni gol...Pobeda i poraz U-21 selekcije Srbije u prvoj akciji pod vođstvom Nenada Lalatovića!..Posle 2:0 protiv Švedske, aktuelnog prvaka Evrope, na neutralnom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.