Pogledajte atmosferu iz Lisabona: Komandante Ronaldo i šal Srbije /VIDEO/

Izvor: Blic, 29.Mar.2015, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte atmosferu iz Lisabona: Komandante Ronaldo i šal Srbije /VIDEO/

Fudbaleri Srbije gostuju reprezentaciji Portugalije (utakmica počela 20.45) u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine, a reporter Blica zabeležio je atmosferu sa lica mesta uoči meča.

U sunčanom Lisabonu dominirala su, naravno, obeležja domaće selekcije, posebnu pažnju privukao je šal na kome je pisalo "Comandante Ronaldo" (Komandant Ronaldo), dok je na jednom čak pisalo i Srbija, a najviše su se vijorile portugalske zastave.

I "orlovi" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << imaju podršku na "Da Lužu", a za naše navijače bio je odvojen poseban ulaz na stadion, na kome vlada prilično mirna atmosfera.

Duel između Portugalije i Srbije možete pratiti uživo uz Blicsport.rs klikom - OVDE.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.