Perić: Za ovo se živi, hoćemo medalju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2016, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perić: Za ovo se živi, hoćemo medalju

Kapiten futsal reprezentacije Srbije Marko Perić, posle pobede nad Portugajom (3:1) na Evropskom prvenstvu u Beogradu, izjavio je da bolji poklon za 32. rođendan nije mogao da poželi i poručio da ekipa ima kvalitet da osvoji jednu od medalja.

Srbija se sa dva trijumfa u grupnoj fazi otišla u četvrtfinale, gde je čeka Ukrajina.

"Velika pobeda u veličanstvenom ambijentu. Ovo je nešto najlepše >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << što sam doživeo u životu, pre dva dana mi je bio rođendan i bolji poklon nisam mogao da zamislim. Zbog ovakvih stvari sam trenirao i živeo, savladali smo jednog od favorite turnira i najboljeg igrača sveta Rikardinja", rekao je Perić Tanjugu.

Perić dodaje da Ukrajinci nezgodni, ali da je sadašnja generacija zaslužila da se upusti u borbu za najsjajnija odličja.

"Očekuje nas izuzetno teška utakmica, ništa manje od duela sa Portugalijom. Mnogo smo se istrošili, imamo jedan dan da se pripremimo za četvrtfinale. Idemo stepenik po stepenik, ova generacija je zaslužila da se plasira među četiri najbolja tima Evrope jer godinama beleži sjajne rezultate", poručio je Perić.

Četvrtfinale između Srbije i Ukrajine igra se sutra od 18.30 sati, dok se od 21 sat sastaju Španija - Portugalija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.