POZITIVNI SIGNALI IZ DENVERA: Jokić dobio ‘zeleno svetlo’! Odluka je, čini se, na njemu… (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Jun.2017, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZITIVNI SIGNALI IZ DENVERA: Jokić dobio ‘zeleno svetlo’! Odluka je, čini se, na njemu… (FOTO)

Misterija oko nastupa Nikole Jokića na Evropskom prvenstvu koje će biti održano u septembru ove godine traje već više meseci, a čini se da je stav čelnika Denvera jasan po tom pitanju.
Naime, novopostavljeni predsednik za košarkaške operacije Nagetsa, Tim Koneli, tokom jednog od prvih obraćanja medijima na kom je, između ostalog, razgovarao i o budućnosti tima kroz draft i trejdove, dotakao se >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i Jokića.
Šta god da odluči, podržaćemo ga. Njegov je izbor. Timovi iz NBA ne mogu da zabrane, niti da dozvole. Svesni smo da je ovo važno leto za Nikolu i njegovo telo, i da je uradio sjajan posao od početka, radeći na nekim stvarima koje mora da popravi. Šta god da odluči, ima našu punu podršku, mi smo uzbuđeni što ćemo naredne sezone imati „nabudženiju“ verziju Nikole.
Čini se da je ovime i definitivno otklonjena sumnja da li Jokić ima ili nema podršku svog tima oko nastupa na Evrobasketu. Lopta je u njegovom „polju“, a ostaje nam da sačekamo, verovatno ne predugo, i da dobijemo potvrdu od samog Jokića ili selektora Đorđevića da li će NBA zvezda u razvoju pomoći nacionalnom timu.

The post POZITIVNI SIGNALI IZ DENVERA: Jokić dobio ‘zeleno svetlo’! Odluka je, čini se, na njemu… (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Saletu stigle odlične vesti iz Denvera! (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2017

To smo želeli da čujemo, još samo da i Nikola to potvrdi...Ako je verovati izjavama nadležnih u Denver Nagetsima, stiče se utisak da samo od Nikole Jokića zavisi da li će igrati za reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu...Na tu temu se na zvaničnom klupskom sajtu oglasio predsednik za košarkaške...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.