Orlovi stigli u Lisavon

Izvor: RTS, 28.Mar.2015, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" stigli u Lisavon

Aleksandar Mitrović i Lazar Marković svesni su da "orlove" očekuje težak meč u Lisabonu, ali veruju da mogu napraviti rezultat koji bi Srbiju "vratio u igru" za Evropsko prvenstvo. Reprezentacija Srbije stigla u Lisabon.
Reprezentativci Srbije Aleksandar Mitrović i Lazar Marković, uoči polaska u Lisabon, poručili su da razmišljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << samo o pobedi protiv Portugalije koja bi ih posle lošeg starta u kvalifikacijama vratila u borbu za plasman na Evropsko prvenstvo.

"Očekuje nas izuzetno težak meč, ali idemo sa dosta optimizma, tradicionalno bolje igramo protiv jačih protivnika i nadam se da ćemo u Lisabonu ostvariti cilj", izjavio je Mitrović uoči polaska za Lisabon.
Na pitanje da li bi voleo da postigne odlučujući pogodak, Mitrović je rekao da golgeter uvek želi da savlada protivničkog golmana i otkrio da je dobio "savete" od Vladimira Stojkovića, koji je svojevremeno bio saigrač sa golmanom Portugalije Ruijem Patrisijom.
Mitrović je dodao da Portugalci imaju sjajan tim i da je to jedna od najboljih reprezentacija na svetu, ali i da Srbija ima adute.
Lazar Marković, koji će ponovo igrati na stadionu "La Luž", istakao je da očekuje težak meč, ali i povoljan rezultat.

"Radujem se povratku u Lisabon, imam tamo dosta prijatelja. Stadion je odličan, očekujem pune tribine i daću sve od sebe da, ukoliko dobijem šansu, doprinesem uspehu tima", rekao je Marković.
Napadač Liverpula rekao je da ne zna da li će početi meč u Lisabonu, ali da će, ukoliko bude u timu, sigurno biti na svojoj poziciji uz desnu ili levu aut-liniju.
"Dobro smo radili prethodnih dana, atmosfera u ekipi je dobra i bez obzira na loš start u kvalifikacijama, sa mnogo samopouzdanja dočekujemo sledeći meč", zaključio je Marković.
Utakmica I grupe između Portugalije i Srbije igra se u nedelju od 20.45.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.