Orlići večeras na Karađorđu dočekuju Andoru

Izvor: Radio 021, 07.Okt.2015, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orlići večeras na Karađorđu dočekuju Andoru

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije večeras u Novom Sadu dočekuje selekciju Andore, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje će se odigrati u Poljskoj juna 2017. godine.

Jedini cilj koji pred sobom imaju "Orlići" jeste nova pobeda i hvatanje zaleta pred naredne utakmice.

- Iako rival ne spada među jače evropske reprezentacije, ozbiljnim pristupom susretu, baš kao i u prvoj utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << s Litvanijom, nameravamo da ispunimo plan i upišemo nove bodove, koji će nam značiti i pred revanš s Litvancima. Dobro sam raspoložen, spreman da iskoristim priliku ukoliko mi je selektor  ukaže i verujem da ćemo zabeležiti novu pobedu - rekao je napadač naše mlade selekcije Ognjen Ožegović.

Na čelu sa novim selektorom Tomislavom Sivićem naš tim je sjajno započeo novi kvalifikacioni ciklus pobedivši nedavno Litvaniju sa 5:0 u Gornjem Milanovcu, pa se večeras očekuje nova sigurna pobeda. Utakmica Srbija - Andora igra se na Karađorđu od 18 časova, a cene karata su 300 dinara (zapad), 200 (istok) i 100 dinara (sever).

Srbija se inače takmiči u drugoj kvalifikacionoj grupi u kojoj su, pored Andore i Litvanije, još i selekcije Italije, Slovenije i Republike Irske, pobednik grupe će obezbediti direktan plasman u Poljsku, dok će četiri najbolje drugoplasirane selekcije iz devet grupa igrati baraž.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.