Novosadske balerine uzele zlato na Evropskom prvenstvu

Izvor: Radio 021, 26.Maj.2015, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadske balerine uzele zlato na Evropskom prvenstvu

Devojčice iz baletskog studija "Arte dance" iz Novog Sada osvojile su tri pehara na Evropskom prvenstvu u modernim plesovima, u Vilahu Austriji i to: zlato, srebro i bronzu.

Mini produkcija osvojila je prvo mesto i donela zlato u Novi Sad, kategorija zvana kids mjuzikl osvojila je drugo mesto i srebrnu medalju, dok je bronzu donela kategorija kids džez.

"Vratili smo se puni utisaka. Tri pehara nije malo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << postavili smo sebi novi zadatak, a ovo nam je sada motiv više da u narednom periodu radimo, vežbamo još agresivnije kako bismo na nekom narednom prvenstvu osvojili veći broj pehara", kaže Bisera Grajić, koja je vodila devojčice na takmičenje.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.