Novo pojačanje Sitija: Manuel Agudo Duran!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jul.2016, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo pojačanje Sitija: Manuel Agudo Duran!

Mančester siti ozvaničio je saradnju sa trećim igračem u aktuelnom prelaznom roku.

Posle Ilkaja Gindogana i manje poznatog Australijanca Erona Muja, novi igrač Gvardiolinog tima postao je Manuel Agudo Duran, poznatiji kao Nolito (29).

Siti je platio Selti 16.5 miliona evra za igrača koji je na Evropskom prvenstvu bio jedan od glavnih napadačkih aduta selektora Španije (sada već bivšeg) Visentea >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Del Boskea.

Na 13 mečeva za "furiju" Nolito je postigao 5 golova.

- Mislim da je Pep Gvardiola jedan od najboljih trenera na svetu. Zna mnogo o fudbalu i siguran sam da će mi pomoći da napredujem kao igrač. Uveren sam da će izvući najbolje iz mene - rekao je na predstavljanju Nolito, koji je potpisao ugovor na četiri godine sa Sitijem.

Nolito je prethodnih sedam sezona nosio nebesko plavi dres Selte.

beautiful pics of this beautiful man! #mcfc #WelcomeNolito

Nolito Gallery: https://t.co/0pPcpOS2Wc pic.twitter.com/AZUHtMn10r

— Manchester City (@ManCity) July 1, 2016

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SITI DOBIO VELIKO POJAČANJE: Nolito potpisao, raduje se saradnji sa Gvardiolom

Izvor: HotSport.rs, 01.Jul.2016

Tim koji će od sledeće sezone predvoditi Pep Gvardiola od danas je jači za španskog reprezentativca, dosadašnjeg fudbalera Selte iz Viga.. . Mančester siti doveo je treće pojačanje za sledeću sezonu. Posle Arona Muja iz Melburn sitija i Ilkaja Gundogana iz Borusije iz Dortmunda, na Etihad je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.