Mladi fudbaleri Srbije nagrađeni parama kao niko u istoriji!

Izvor: Telegraf.rs, 18.Dec.2014, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi fudbaleri Srbije nagrađeni parama kao niko u istoriji!

Tomislav Karadžić poručio da se nada premijama i posle Evropskog prvenstva u Češkoj

Uspeh kojem se malo ko nadao, a to je eliminacija evropskih prvaka i nedodirljive fudbalske družine Španaca prepoznali su u Fudbalskom savezu Srbije odlučivši da kao nikad ranije u fudbalskoj istoriji Srbije nagrade mlade fudbalere.

Tačnije, 2014. godina biće upamćena kao istorijska >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << odluka, jer su prvi put mladi fudbaleri Srbije nagrađeni novčano za određeni rezultat.

DODELA ZLATNE LOPTE FSS: Zašto Udovičić ćuti oko privatizacije?

Plasman na Evropsko prvenstvo u Češkoj za mlade doneo je ekpi koju je predvodio Radovan Ćurčić 200.000 evra, koje će reprezentativci podeliti među sobom.

- Prvi put u istoriji mladim igračima, koji su pobedili Španiju, dodeljeno je 200.000 evra da podele. To smo obećali, ispunili i ako Bog da i dogodine da ih plaćamo – istakao je Tomislav Karadžić u hotelu Metropol.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.