Maljković: Želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima

Izvor: Studio B, 02.Jun.2015, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maljković: Želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima

Evropsko prvenstvo za košarkašice biće održano u Rumuniji i Mađarskoj od 11. do 28. juna, a reprezentacija Srbije na put kreće 9. juna.

Srbija će se takmičiti u grupi C sa selekcijama Hrvatske, Letonije, Rusije i Velike Britanije.

Danas je za košarkašice organizovan koktel u kss, a predstavnicima medija obratila se i selektor Marina Maljković: „Svesni smo da očekivanja javnosti. Ono što je sigurno je da želimo da nastavimo kontinuitet dobrih rezultata. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Napominjem da će prvenstvo biti jedno od najtežih, jer svi žele na Olimpijske igre".

Naše košarkašice odigraće još dve prijateljske utakmice protiv Grčke, u sredu (15.30) i četvrtak (20 časova), a na Evropsko prvenstvo kreću 9. juna.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Maljković: Želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima

Izvor: Studio B, 02.Jun.2015

Evropsko prvenstvo za košarkašice biće održano u Rumuniji i Mađarskoj od 11. do 28. juna, a reprezentacija Srbije na put kreće 9. juna...Srbija će se takmičiti u grupi C sa selekcijama Hrvatske, Letonije, Rusije i Velike Britanije.Danas je za košarkašice organizovan koktel u kss, a predstavnicima...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.