Maljković: Trebalo je da pobedimo sa 100 razlike

Izvor: RTS, 26.Nov.2015, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maljković: Trebalo je da pobedimo sa 100 razlike

Selektor srpskih košarkašica Marina Maljković rekla je da njena ekipa nije ispunila zadatak da Luksemburg pobedi sa 100 poena razlike.
"I ovog puta sam od mojih igračica tražila stotku, ali da bude 100 poena razlike. Pri kraju su napravile par grešaka, pa nismo uspele da stignemo i do toga", rekla je Marina Maljković posle utakmice u Luksemburgu.

Srbija je bila prilično ubedljiva i u drugoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, savladavši Luksemburg sa 132:38 u gostima.
"Znali smo da je protivnik lagan i nisam htela da sve ispadne traljavo. 11 igračica je igralo maksimalno. Ono što me raduje jeste da su devojke ponovo pokazale košarkašku zrelost, o kojoj sam pričala prošle nedelje. Igrale su do poslednjeg minuta na vrlo ozbiljnom nivou, a to nije lako u utakmici u kojoj vodiš sa 50-60 razlike", kazala je Marina Maljković.
Ona se zahvalila na podršci koju se Srbija imala u Luksemburgu.
"Bilo ih je stotinak koji su konstantno navijali za nas. Čak je i zvanični spiker bio naš čovek, koji je s vremena na vreme uzvikivao Srbija i davao nam podršku", rekla je Maljkovićeva.
Srbija će u narednom kolu 20. februara gostovati Ukrajini.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.