Ljudi, Marina nije zadovoljna! Tražila pobedu od 100 razlike!

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2015, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljudi, Marina nije zadovoljna! Tražila pobedu od 100 razlike!

Selektor srpskih košarkašica Marina Maljković rekla je da njena ekipa večeras nije ispunila zadatak da Luksemburg pobedi sa 100 poena razlike.

Srbija je bila prilično ubedljiva i u drugoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, savladavši Luksemburg sa 132:38 u gostima.



"I ovog puta sam od mojih igračica tražila stotku, ali da bude 100 poena razlike. Pri kraju su napravile par grešaka, pa nismo uspele da stignemo i do toga"
,
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rekla je Marina Maljković posle utakmice u Luksemburgu.



"Znali smo da je protivnik lagan i nisam htela da sve ispadne traljavo. 11 igračica je igralo maksimalno. Ono što me raduje jeste da su devojke ponovo pokazale košarkašku zrelost, o kojoj sam pričala prošle nedelje. Igrale su do poslednjeg minuta na vrlo ozbiljnom nivou, a to nije lako u utakmici u kojoj vodiš sa 50-60 razlike"
, kazala je Marina Maljković.

Ona se zahvalila na podršci koju se Srbija imala u Luksemburgu.

"Bilo ih je stotinak koji su konstantno navijali za nas. Čak je i zvanični spiker bio naš čovek, koji je s vremena na vreme uzvikivao Srbija i davao nam podršku", rekla je Maljkovićeva.

Srbija će u narednom kolu 20. februara gostovati Ukrajini.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

MALJKOVIĆEVA: Tražila sam da bude sto poena razlike!

Izvor: HotSport.rs, 25.Nov.2015

Prema rečima selektora ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marine Maljković, njene igračice nisu do kraja ispunile njene zahteve.. . – I ovog puta sam od mojih igračica tražila stotku, ali da bude 100 poena razlike. Pri kraju su napravile par grešaka, pa nismo uspele da stignemo i do toga...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.