Lijanko prelomio: Zbogom, Srbijo!

Izvor: MozzartSport.com, 07.Apr.2016, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lijanko prelomio: Zbogom, Srbijo!

Štoper Sao Paula prihvatio da nastupa za mladu reprezentaciju Brazila

Tri zvanične utakmice i jedna prijateljska u dresu omladinske selekecije Srbije bile su dovoljne mladom Brazilcu našeg porekla Lijanku Vojnoviću da se predomisli i vrati u nacionalni tim Karioka.

Štoper Sao Paula nije impresionirao tokom nedavnog boravka u Srbiji, gde je sa selekcijom do 19 godina eliminisan u kvalifikacijama za >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Evropsko prvenstvo za omladince u grupi sa Francuskom, Danskom i Crnom Gorom, a odmah nakon povratka u Brazil, stizale su informacije da želi da se vrati u njihov nacionalni tim do 20 godina.

Danas je Lijanko definitivno prelomio i na socijalnim mrežama rekao zbogom Srbiji.

„Ne postoje laki ciljevi. Strmi su putevi koji vode do uspeha. U svakom poslu koji radite morate da budete profesionalni, jaki i uporni kako bi ste uspeli. Želim da krenem dalje, da probam nešto novo, a znam i da je Bog svuda prisutan. Bog je svuda oko mene, a znam da će i ubuduće biti uz mene. Brazile, evo me, vraćam ti se, a i naš Sao Paulo imaće još jednog reprezentativca“, poručio je pomalo filozofski Lijanko Vojnović.

Dakle, posle četiri nastupa u dresu Orlova, u kojima je naš tim sa njim na terenu zabeležio pobedu, remi i dva poraza, Lijanko se oprostio od Srbije, a opšti utisak mnogih koji su ga gledali u tim mečevima je da nije toliki potencijal koliko se pretpostavljalo u početku.

Ipak, da li je i koliko srpski fudbal puno izgubio odlaskom Lijanka Vojinovića pod zastavu Brazila pokazaće vreme...

(FOTO:  Star Sport)

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.