Lekićeva: Idem na EP

Izvor: B92, 28.Nov.2014, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekićeva: Idem na EP

Kapiten rukometašica Srbije Andrea Lekić rekla je da će i pored povrede ići na Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj i da će igrati koliko bude mogla.

Kontinentalno prvenstvo se održava od 7. do 21. decembra u Hrvatskoj i Mađarskoj, a Srbija ima dosta problema sa povredama.

Lekićeva je obnovila distorziju skočnog zgloba, a istu povredu imala je i pred finale Svetskog prvenstva u Beogradu, a tada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je rekla da će igrati i na jednoj nozi ako treba.

“Igraću na EP. Idem u Hrvatsku, ali koliko ću moći tamo, ne znam. Rekli su mi da ću bukvalno dan pred put biti spremna za jači trening, pa ćemo shodno tome napraviti plan. Pitanje je koliko ću fizički biti spremna, ali moramo da budemo među prvih 11 na EP, kako bismo izvukle lakšeg protivnika u baražu za SP. Osam sati dnevno imam terapije, a posle jedan trening u teretani”, zaključuje Andrea Lekić, a prenose Novosti.

Rukometašice Srbije izgubile su od Francuske sa 22:18 (13:8) na Kupu Mobelringen, u Norveškoj, u okviru priprema za Evropsko prvenstvo. U petak igraju sa Danskom, a na turniru vicešampionke sveta očekuje i duel s Norveškom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lekićeva: Sigurno idem na EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2014

Kapiten rukometašica Srbije Andrea Lekić rekla je da će i pored povrede ići na Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj i da će igrati koliko bude mogla...Kontinentalno prvenstvo se održava od 7. do 21. decembra u Hrvatskoj i Mađarskoj, a Srbija ima dosta problema sa povredama...Lekićeva je obnovila distorziju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.