Krajem godine je otpušten iz niželigaša, a danas je na pragu španskih giganata!

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2016, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajem godine je otpušten iz niželigaša, a danas je na pragu španskih giganata!

Bajkovita priča bivšeg napadača Redinga imaće po svemu sudeći veoma srećan kraj.

Javnost širom Evrope nije baš najbolje poznavala kvalitete Hal Robson-Kanua sve do minulog Evropskog prvenstva, na kom je zablistao.

Bio je strelac možda i ključnih golova "Zmajeva" na čitavom prvenstvu, koje su Velšani okončali u polufinalu.

Odmah je krenula pomama za njim, klubovi širom Evrope ali i ostatka sveta su pokazali interesovanje, ispostavilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se da je odluka Velšanina da nakon otpusta iz Redinga ne žuri sa pronalaženjem novog kluba bila itekako na mestu.

Sada su dva nova kluba u "trci" za njegov potpis, a to su Atletiko Madrid i Sevilja!

Ovu informaciju je preneo španski "AS", pozivajući se na "walesonline.co.uk".

Robson-Kanu je navodno bio na pragu povratak u PL, u redove Hala, ali je nakon odluke Stiva Brusa da se povuče sa mesta trenera "Tigrova" odustao od te varijante.

Ranije se pominjalo da je iz Kine imao "bezobraznu" ponudu, ali bi Kineze mogli da pretignu Atletiko i Sevilja.

Atletiko je minule sezone igrao i finale LŠ, igraće u elitnom takmičenju i naredne godine, dok Sevilja, koja će takođe igrati u LŠ intenzivno traga za pojačanjima u špicu.

Kanu se izgleda svideo i "Čolu" i Sampaoliju, te ostaje da se vidi ko će biti brži.

U svakom slučaju, život velškog fudbalera će se potpuno promeniti u narednim danima, kako je za samo par meseci od prosečnog napadača Čempionšipa, izrastao u "materijal" za sam vrh Evrope.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.