Kraj bajke srpskih kadeta: Poraz orlića od Crne Gore, za bronzu protiv Hrvata

Izvor: BKTV News, 18.Avg.2017, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj bajke srpskih kadeta: Poraz "orlića" od Crne Gore, za bronzu protiv Hrvata

Kadetska košarkaška reprezentacija Srbije poražena je u polufinalu Evropskog prvenstva u Podgorici od domaćina Crne Gore sa 73:66.

Izabranici selektora Slobodana Klipe već su napravili podvig samim plasmanom u borbu za medalju, pošto su prethodno eliminisali vršnjake iz Španije.

Kadeti Srbije poraženi u polufinalu Evropskog prvenstva od domaćina Crne Gore 73:66, u subotu za bronzu sa Hrvatima u 18.15 h.#kss pic.twitter.com/e4FtF5JMDc >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Ipak, Karapandžić, Pažin, Živanović, Langović i drugovi nisu ispeli da preskoče i Crnogorce, koji su imali više raspoloženih igrača i ovaj put bili bolji, u punoj "Morači" i vatrenoj atmosferi.

Zakuvalo se u samom finišu, "orlići" su od 55:69 napravili ekspresnu seriju 10-0 i primakli se na minus četiri (65:69) na 48 sekundi pre kraja, ali nisu mogli da naprave čudesan preokret.

U finalu (nedelja, 20.30) će tako "sokolovi" igrati protiv Francuske, koja je u prvom polufinalu deklasirala Hrvatsku sa 83:60.

Za treće mesto i bronzu "orlići" će igrati protiv Hrvatske u subotu od 18.15.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.