Kolašinac blizu 21 metra pred put u Rio

Izvor: B92, 31.Jul.2016, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolašinac blizu 21 metra pred put u Rio

Srpski atletičar Asmir Kolašinac bacio je kuglu 20,96 van konkurencije u državnom prvenstvu Hrvatske i tim rezultatom je bio najbolji na takmičenju.

Kolašinac, koji se priprema u Sjenici, odlučio je da proveri formu pred početak takmičenja u Riju i kaže da je zadovoljan učinjenim.

"Tehnički sam bio puno bolji nego u Amsterdamu, i iako sam bacao iz punog treninga uspeo sam da pobedim. Tako da očekujem da ću potpuno biti spreman u Riju", rekao je Kolašinac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kolašinac je na Evropskom prvenstvu u Holandiji bacio 20,43 metara, a najbolji rezultat u karijeri mu je 21,58 metara (Beograd, jun 2015).

Zlatna medalja na prošlim Olimpijskim igrama otišla je u ruke Poljaka Tomaša Majevskog, koji je kuglu bacio 21.89m.

Bacanje kugle je na programu u Riju u četvrtak 18. avgusta.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolašinac bacio kuglu skoro 21 metar u Zagrebu

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jul.2016

Srpski atletičar Asmir Kolašinac učestvovao je na državnom prvenstvu Hrvatske, gde je bacao kuglu van konkurencije. Sjeničanin je imao sjajan rezultat od 20,96 metra, što je rezultat sa kojim bi naš as bio u konkurenciji za medalju na Olimpijskim igrama u Riju...Pre četiri godine u Londonu Amerikanac...

Nastavak na Vesti-online.com...

Sjajna uvertira za Rio, reprezentativac Srbije blistao u Zagrebu!

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2016

Ako ovo bude ponovio i na Olimpijskim igrama, medalja neće biti daleko!..Reprezentativac Srbije u atletici Asmir Kolašinac nastupao je u Zagrebu van konkurencije na prvenstvu Hrvatske i tom prilikom ostvario sjajan rezultat...Naš najbolji bacač kugle je ovoga puta dobacio do 20 metara i 96 centimetara...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.