Kocić: Za ovo se živi

Izvor: Sportske.net, 07.Feb.2016, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kocić: "Za ovo se živi"

Futsal reprezentativac Srbije Mladen Kocić rekao je danas, nakon pobede nad Portugalom i plasmana u četvrfinale Evropskog prvenstva, da je ponosan na svoje saigrače.

Futsal reprezentacija Srbije zauzela je prvo mesto u Grupi A, pošto je u utakmici drugog kola Evropskog prvenstva u Beogradu sinoć savladala Portugal sa 3:1.

"Nismo hteli da razočaramo kapitena Marka Perića, obećali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << smo mu poklon za rodjendan u vidu pobede protiv Portugala i možemo zajedno da se radujemo. Pobedu posvećujem i treneru Dejanu Kneževiću. Rekao sam mu da ćemo savladati velikog protivnika, jer drugačije ne može biti pred ovakvom publikom", rekao je Kocić i dodao,

"Sve je bilo fantastično, slike za ceo život. Da, za ovakve trenutke i pobede se živi. Veoma sam ponosan i na drugove i na sebe", rekao je Kocić, strelac prvog gola za našu reprezentaciju.

Drugi gol za Srbiju postigao je Slobodan Rajčević, koji je asistenciju Perića smestio u mrežu rivala.

"Nema reči kojima se mogu opisati moja osećanja... Zbog atmosfere u Areni, naše igre, pobede. Ni izjednačijući gol Rikardinja, možda i najlepši gol koji sam video u karijeri, nije nas poremetio. Bili smo strpljivi, čekali svoj trenutak i postigli gol kada je bilo najvažnije. Sada malo da se odmorimo, pa da izadjemo na megdan Ukrajini, koja zaslužije poštovanje", naveo je Rajčević.

Golman Miodrag Aksentijević držao je Srbiju u životu, "skidao" zicere Rikardinja i njegovih saigrača, bio na kraju jedan od junaka velike pobede.

"Očekivao sam veliki pritisak i bio sam sve vreme veoma koncentrisan. I krenuli smo dobro, a onda ništa više nije napor, nego samo uživanje. Verujte mi, uživao sam sve vreme. Pobedili smo realno bolju selekciju, koja to nije bila u ovom trenutku. Srbija nema uslove koje imaju mnoge druge zemlje, ali sreća, Bog, hrabrost, naše srce i veliki motiv, vodi sve naše sportiste do ovakvih pobeda. Ovo je za mene bila utakmica života", rekao je Aksentijević.

Srbija će u ponedeljak od 18.30 igrati protiv Ukrajine, a Portugal će kartu za polufinale tražiti u meču sa Španijom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rusi izbacili Hrvate, ubedljiva Italija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2016

Futsal reprezentacija Rusije zauzela je prvo mesto u Grupi C, pošto je večeras u utakmici drugog kola Evropskog prvenstva u Beogradu odigrala nerešeno sa Hrvatskom 2:2...Hrvatska je na večerašnjem meču dva puta vodila golovima Tihomira Novaka, ali su Rusi stigli do remija golovima Sergeja Abramova...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.