Kocić: Sve je bilo fantastično, slike za ceo život

Izvor: RTS, 08.Feb.2016, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kocić: Sve je bilo fantastično, slike za ceo život

Futsal reprezentativac Srbije Mladen Kocić rekao je nakon pobede nad Portugalijom i plasmana u četvrfinale Evropskog prvenstva da je ponosan na svoje saigrače.

"Nismo hteli da razočaramo kapitena Marka Perića, obećali smo mu poklon za rođendan u vidu pobede protiv Portugalije i možemo zajedno da se radujemo. Pobedu posvećujem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i treneru Dejanu Kneževiću. Rekao sam mu da ćemo savladati velikog protivnika, jer drugačije ne može biti pred ovakvom publikom", rekao je Kocić za sajt Fudbalskog saveza Srbije.
Futsal reprezentacija Srbije zauzela je prvo mesto u Grupi A, pošto je u utakmici drugog kola Evropskog prvenstva u Beogradu sinoć savladala Portugaliju sa 3:1.
"Sve je bilo fantastično, slike za ceo život. Da, za ovakve trenutke i pobede se živi. Veoma sam ponosan i na drugove i na sebe", rekao je Kocić, strelac prvog gola za našu reprezentaciju.
Drugi gol za Srbiju postigao je Slobodan Rajčević, koji je Perićevu asistenciju smestio u mrežu rivala.
"Nema reči kojima se mogu opisati moja osećanja... Zbog atmosfere u Areni, naše igre, pobede. Ni Rikardinjov izjednačujući gol, možda i najlepši gol koji sam video u karijeri, nije nas poremetio. Bili smo strpljivi, čekali svoj trenutak i postigli gol kada je bilo najvažnije. Sada malo da se odmorimo, pa da izađemo na megdan Ukrajini, koja zaslužije poštovanje", naveo je Rajčević.
Golman Miodrag Aksentijević držao je Srbiju u životu, "skidao" zicere Rikardinja i njegovih saigrača, bio na kraju jedan od junaka velike pobede.
"Očekivao sam veliki pritisak i bio sam sve vreme veoma koncentrisan. I krenuli smo dobro, a onda ništa više nije napor, nego samo uživanje. Verujte mi, uživao sam sve vreme. Pobedili smo realno bolju selekciju, koja to nije bila u ovom trenutku. Srbija nema uslove koje imaju mnoge druge zemlje, ali sreća, Bog, hrabrost, naše srce i veliki motiv, vodi sve naše sportiste do ovakvih pobeda. Ovo je za mene bila utakmica života", rekao je Aksentijević.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.