Kazahstan u četvrtfinalu EP u Beogradu pobedom nad Hrvatskom

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Feb.2016, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kazahstan u četvrtfinalu EP u Beogradu pobedom nad Hrvatskom

Futsal reprezentacija Kazahstana plasirala se večeras u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Beogradu pošto je pobedila Hrvatsku sa 4:2, u utakmici drugog kola Grupe C.

Debitant na evropskim prvenstvima Kazahstan poveo je u šestom minutu golom Daglasa, a minut kasnije izjednačio je Vedran Matošević. Posle samo 15 sekundi novu prednost Kazahstanu doneo je Dinmuhambet Sulejmenov, a pobedu je potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Serik Žamankulov golovima u 17. i 27. minutu. Konačan rezultat postavio je Josip Suton u 35. minutu.

Kazahstan sada ima tri boda i plasirao se u četvrtfinale, a Hrvatskoj je za plasman u nokaut fazu potrebna pobeda od dva gola razlike u utakmici protiv Rusije u nedelju.

Rusija ima tri boda, pošto je u prvoj utakmici pobedila Kazahstan sa 2:1

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

EP U FUTSALU: Drama u Areni pripala Azerbejdžanu, odluka u poslednjem kolu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Feb.2016

Futsal reprezentacija Azerbejdžana savladala je selekciju Češke sa 6:5 i tako jednim korakom zakoračila u četvrtfinale EP u Beogradu.. . U dramatičnom meču u Kombank areni pobeda je otišla ipak blagom favoritu, iako je do 40 sekundi pre kraja rezultat bio izjednačen i mogao je da ode i na drugu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.