Juniorska reprezentacija BiH remizirala sa Izraelom

Izvor: Blic, 24.Mar.2017, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juniorska reprezentacija BiH remizirala sa Izraelom

Mlada fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine do 19 godina sačuvala je šanse za plasman na Evropsko prvenstvo nakon što je remizirala u drugom kolu elitnog kruga protiv Izraela 1:1 u Francuskoj.

BiH je u vođstvo doveo Zinedin Mustedanagić koji je pogodio u trećem minutu iz slobodnog udarca. Izrael je nakon toga izvršio veliki pritisak koji je doneo rezultat u 17 minutu kada je Abu Fani bio precizan.

Do kraja utakmice BiH je imala veliku šansu da dođe do pobede, ali je udarac Mustedanagića odbranio Car. BiH u poslednjem kolu igra protiv Bugarske.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Juniori BiH igrali neriješeno sa Izraelom

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Mar.2017

Fudbalska juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine (U-19) danas je na stadionu "Jules Ladoumègue" u Romorantinu igrala neriješeno 1:1 protiv selekcije Izraela u okviru 2. kola grupe 5 elitnog kruga kvalifikacija za Evropsko prvenstvo...Juniori BiH su poveli golom Zinedina Mustedanagića već u...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.