Juniori Srbije šesti na EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2015, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juniori Srbije šesti na EP

Za razliku od devojaka, koje su osvojile bronzu, muška juniorska reprezentacija nije stigla do medalje na Evropskom prvenstvu u streljaštvu u holandskom Arnhemu.

Juniori su propustili šansu za medalju, trema je učinila svoje, pa su na kraju bili šesti (1.838), jedno mesto lošije nego prošle godine u Moskvi.

Za Srbiju su pucali Jovanović (614,1), Kovačević (612,3) i Milovanović (612,2). >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

U konkurenciji deset selekcija, zlato je pripalo prošlogodišnjim vicešampionima Rusima (1.858,6 krugova), a srebro Italijanima (1.858,5). Najbolji pojedinačni plasman od srpskih strelaca ostvario je Kragujevčanin Stevan Jovanović na 20. poziciji, 27. je mladi debitant iz Jagodine Lazar Kovačević, a 28. Andrija Milovanović.

Zlato u pojedinačno osvojio je Rus Vladimir Fetisov, srebro Mađar Ištvan Peni, a bronzu Borna Petanjek.

Danas na liniju izlaze seniorke puškom Ivana Maksimović, Dragana Todorović i Andrea Arsović, seniori pištoljem Dimitrije Grgić, Andrija Zlatić i Damir Mikec.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.