Juniori Srbije osvojili dve medalje na EP u džudou

Izvor: Studio B, 20.Sep.2014, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juniori Srbije osvojili dve medalje na EP u džudou

Juniorski reprezentativci Srbije u džudou, braća Nemanja i Stefan Majdov osvojili su danas zlatnu, odnosno broznanu medalju na Evropskom prvenstvu u Bukureštu.

I Nemanja i Stefan Majdov, džudisti Crvene zvezde, medalje su osvojili u kategoriji do 81 kilograma. "Ostvario sam zacrtano. Imao sam veliki problem jer sam posle polufinalnog meča osetio jak bol u ramenu. Nikako nisam želeo da propustim ovu šansu i skupio sam svu snagu stegnuo zube, što se i isplatilo. Osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << sam titulu šampiona Evrope", rekao je Nemanja Majdov agenciji Beta.

Nemanja Majdov je na putu ka zlatu pobedio Ali Cecenoglua iz Turske, Grka Konstantinosa Saridisa, Ukrajinca Viktora Makuku, Levana Gugava iz Gruzije. U finalu je srpski džudista pobedio Gruzijca Ušangi Margiana.

Da trijumf reprezentacije Srbije bude kompletan pobrinuo se Stefan Majdov.

"Brat i ja smo uz medalje ovde u Bukureštu dobili i povrede. Mene je povreda stopala pratila od prvog meča. Ne znam ni sam kako sam uspeo da prevaziđem taj bol i uspem da ostvarim ovakav rezultat. Bronza se osvaja i zato sam i presrećan ostvarenim rezultatom", kazao je Stefan Majdov.

Reprezentativci Srbije sutra će se u Bukureštu nadmetati u ekipnoj konkurenciji.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

EP: Zlato i srebro za džudiste

Izvor: B92, 20.Sep.2014

Juniorski reprezentativci Srbije u džudou, braća Nemanja i Stefan Majdov osvojili su zlatnu, odnosno broznanu medalju na Evropskom prvenstvu u Bukureštu...Braća Majdov, džudisti Crvene zvezde, medalje su osvojili u kategoriji do 81 kilograma...„Ostvario sam zacrtano. Imao sam veliki problem jer...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.