I furija prejaka za orliće: Srbija sa samo bodom završila EP

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jun.2017, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I "furija" prejaka za "orliće": Srbija sa samo bodom završila EP

Poraz za kraj! U poslednjem meču B grupe Evropskog prvenstva za mlade u Poljskoj, Srbije je izgubila od Španije - 1:0 (1:0), pa je četa Nenada Lalatovića završila šampionat sa samo jednim bodom na trećem mestu, koliko je imao i "fenjeraš" Makedonija.

Više smo očekivali od igrača koji su prošle godine osvojili titulu omladinskih šampiona sveta. Pre prvenstva otpao je naš najbolji igrač Sergej Milinković Savić, koji nije dobio dozvolu Lacija, što je uticalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na igru naše selekcije. Imali su "orlići" dobre trenutke, igra je bila bolja od rezulata, ali na kraju nezadovaljavajuća ocena za ekipu selektora Nenada Lalatovića.

U meču bez rezultatskog imperativa za obe selekcije, naša selekcija je pružila dobar otpor, više od poluvremena igrala sa desetoricom, posle isključenja kapitena Uroša Đurđevića u 42. minutu, pa više nije moglo. Na startu meča veliku šansu je propustio štoper Veljković. Odlučio je gol Denisa Suareza u 39. minutu.

Srbija je igrača bez povređenih i suspendovanih Grujića, Čavrića i Gajića. U nastavku, "furija" je stala na loptu, otaljavala posao, a naši momci nisu imali snagu za makar bod. Španija je u polufinalu sa sve tri pobede.

Portugal je u drugom meču grupe pobedio Makedoniju - 4:2, ali bila je to Pirova pobeda, pošto su Portugalci ispali.

PROČITAJTE TOK UTAKMICE!

42. minut - Kapiten "orlića" Uroš Đurđević je dobio drugi žuti karton, pa je morao u svlačionicu.

39. minut - GOOOL, Španije vodi, strelac je Denis Suarez. Alvaro Odriozola je asistirao.

4. minut - Fenomenalna prilika je otišla u nepovrat. Veljković je bio sam na drugoj stativi posle ubacivanja lopte iz kornera, ali je prebacio prečku.

SRBIJA: Manojlović, Filipović, Jovanović, Veljković, Antonov, Lukić, Maksimović, Gaćinović, Živković, Radonjić, Đurđević.

ŠPANIJA: Pau, Odriozola, Gonzales, Merino, Hoze Gaja, Suarez, Ernandez, Soler, Ojarzabal, Majoral, Vilijams.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.