I Runi pokazao nemoć, namerno udario rivala?

Izvor: B92, 30.Jun.2016, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Runi pokazao nemoć, namerno udario rivala?

Mnogi već danima ispredaju priče o herojskom podvigu Islanda i plasmanom u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

Island je najveće iznenađenje EURO u Francuskoj, a reprezentacija koju vodi Lars Lagerbek je u osmini finala srušila Englesku sa 2:1.

’Vikinzi’ su postali hit u Evropi, a nemoć Engleza potvrdio je novi snimak koji se ove nedelje pojavio na internetu.

Tokom drugog poluvremena, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kapiten Vejn Runi je u nameri da se izbori za najbolju poziciju u kaznenom prostoru udario protivničkog igrača, čini se namerno. U pitanju je bio Gilfi Sigurdson, ali popularni ’Vaza’ nije dobio nikakvu kaznu.

Doduše, dovoljna kazna je ta što više nije na turniru.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Da li ste primijetili: Runi namjerno udario Sigurdsona (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jun.2016

Mnogi već danima ispredaju priče o herojskom podvigu Islanda i plasmanom u četvrtfinale Evropskog prvenstva...Island je najveće iznenađenje EURO u Francuskoj, a reprezentacija koju vodi Lars Lagerbek je u osmini finala srušila Englesku sa 2:1...’Vikinzi’ su postali hit u Evropi, a nemoć Engleza...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.