Gde je nestao Bartoš Kapustka?

Izvor: MozzartSport.com, 28.Okt.2016, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde je nestao Bartoš Kapustka?

Jedan od najboljih mladih igrača Evropskog prvenstva u Francuskoj samo dva puta je dogurao do Lesterove klupe

Navijači Lestera bili su u euforiji. Nisu, istina, imali prilike da se nagledaju Bartoša Kapustke, ali ono malo što su mogli na Evropskom prvenstvu u Francuskoj bilo je dovoljno da im raspiri maštu. Avaj, ove jeseni Kapustka još nije odigrao ni minuta za prvi tim aktuelnog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << šampiona Engleske. Štaviše, igrač koji je Krakoviji plaćen 9.000.000 evra, samo dva puta je bio na klupi Lisica.

I to na otvaranju sezone protiv Hala i u Kup susretu sa Čelsijem. Klupa je najbliže što je prišao terenu kad je prvi tim u pitanju. I za U23 ekipu Lestera tek nekoliko nastupa. Premalo za igrača koji je posle Eura mogao da bira gde će.

Kapustka se ipak ne buni. U stalnim je razgovorima sa trenerom Klaudiom Ranijerijem.

"On je veoma pozitivna osoba. Retko ima tužan izraz lica, pun je energije, ima pozitivan odnos prema životu i pokušava da ga prenese na ekipu. Nismo pričali baš o tome zašto ne igram, ali često razgovaramo posle treninga. Na samom početku mi je najavio da je ovo jedinstvena liga i da mi je potrebno vreme da se naviknem. Tako da je sve samo pitanje trenutka", mirno će Kapustka u intervjuu za poljski magazin Sportove Fakti.

Uveren da je zaista samo pitanje trenutka. Odavno on zna koliko ga cene na King Pauer stadionu. Zato je i izabrao Lester, a neki drugi engleski klub.

"Bilo je i drugih klubova, ali Lester je i prvi zvao i najbozbiljnije se interesovao. Na većinu ostalih nisam ni pomislio".

Kapustka je strpljiv. A dok prilika za debi ne stigne…

"Učim i da kuvam. Dopada mi se italijanska kuhinja pa pokušavam da napravim nešto".

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.