FOTKE DANA - Modrić plače, Ronaldo ga teši... (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2016, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTKE DANA - Modrić plače, Ronaldo ga teši... (foto)

Iako ga bije glas da je nepopravljivi egoista, Kristijano Ronaldo je posle meča prišao kod svog saigrača iz Real Madrida Luke Modrića i uputio mu reči utehe nakon šokantnog poraza.

Reprezentacija Portugala je, po mnogima nezasluženo, prošla u četvrtfinale Evropskog prvenstva, ali se i ovoga puta potvrdilo da onaj ko ne iskoristi svoje šanse na kraju biva kažnjen.

To se večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dogodilo reprezentacfji Hrvatske na čelu sa Lukom Modrićem, koji posle meča nije mogao da sakrije suze.

Kristijano Ronaldo mu je u tim trenucima prišao i pokušao da ga uteši, iako i sam svestan da je to u ovom trenutku nemoguće...

Podsetimo, Portugal je slavio sa 1:0, golom Kvarežme u 117. minutu.

Cristiano Ronaldo consoló a Modric al finalizar el partido.  pic.twitter.com/0S5xGxZmkM

— elpalos (@elpalos) June 25, 2016

"Eu só queria dar alegria ao meu povo"

- Modric, Luka pic.twitter.com/SntNT47fGh

— Futebolados (@Futebolados10) June 25, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

HRVATSKI MEDIJI U NEVERICI: Liju suze sa Modrićem, proklinju maler koji ih prati, ali i zahvaljuju Srbima (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Jun.2016

Šokantna eliminacija Hrvatske sa EP u Francuskoj iznenadila je fudbalski region, a šok i neverica najviše su bili primetni u izveštajima hrvatskih kolega.. . Pored izveštaja sa utakmice koji im verujemo, nije lako pao da ga napišu u roku od par minuta od gola Kvarežme u 117. minutu do isteka drugog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.