Evropsko prventstvo za juniore u kajaku i kanuu na Adi Ciganliji

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Jun.2017, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropsko prventstvo za juniore u kajaku i kanuu na Adi Ciganliji

BEOGRAD - Evropsko prvenstvo za juniore i mlađe seniore u kajaku i kanuu sprint se održava od 22. do 25. juna na Adi Ciganliji.

 
Na šampionatu učestvuju takmičari iz 38 zemalja sa oko 1.000 takmičara koji će izveslati ukupno 213 trka, od kojih čak 46 finalnih trka, najavila je Turistička organizacija Beograda.
 
Takmičenje počinje u četvrtak, kvalifikacijama u disciplinama na 1000 metara u jutarnjem i na 500 metara u poslepodnevnom programu. Drugog dana takmičenja u prepodnevnom programu veslaće se polufinalne trke na 500 metarancama, dok će u poslepodnevnom programu posle polufinala na 1000 metara biti veslane kvalifikacije na 200 metara. Za vikend su zakazane borbe za medalje,...
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.