Izvor: HotSport.rs, 25.Jun.2016, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EURO 2016: Nećete verovati čiji dresovi se najviše prodaju

Prodaja dresova jedne od reprezentacija učesnika EURA 2016 je napravila, mimo svih očekivanja, pravi bum.

Unisport, jedan od najvećih on-line trgovinskih lanaca u Skandinaviji bukvalno je ostao bez dresova reprezentacije Islanda.
Nakon uspeha u prvom krugu Evropskog prvenstva i plasmana u grupi ispred reprezentacije Portugala i Austrije, prodaja dresova reprezentacije Islanda je porasla za čak 1800 procenata. 
EURO 2016: Španija oštećena protiv Hrvatske. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Kolina besneo ( VIDEO)
Nakon remija sa Mađarskom i Portugalom od po 1-1, i pobede od 2-1 nad reprezentacijom Austrije, Islanđane u osmini finala čeka favorit Engleska!
 
The post EURO 2016: Nećete verovati čiji dresovi se najviše prodaju appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.