EP u krosu: Bibić 28. u trci juniora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2016, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP u krosu: Bibić 28. u trci juniora

Reprezentativac Srbije u atletici Elzan Bibić osvojio je danas 28. mesto u trci juniora na Evropskom kros prvenstvu u italijanskom gradu Kija, na Sardiniji.

Bibić, koji je na polovini staze bio među desetoricom najboljih, prešao je deonicu od 6.000 metara za 17 minuta i 55 sekundi.

Ovaj sedamnaestogodišnji Novopazarac na taj način ponovio je plasman sa prošlog šampionata Evrope u krosu, koji je održan u francuskom Jeru.

Zlatnu medalju osvojio je Norvežanin >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Jakob Ingebrigtsen vremenom od 17 minuta i šest sekundi, srebro je pripalo Johanesu Kjapineliju iz Italije, a bronzanim odličjem okitio se Britanac Mahamed Mahamed.

U konkurenciji 87 atletičara, prošlogodišnji vicešampion kontinenta u uzrastu juniora Fabjan Palko iz Francuske zauzeo je tek 36. mesto.

Elzan Bibić je na Evropskom kros prvenstvu u Italiji bio jedini predstavnik Srbije.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bibić još "zelen" za velike rezultate

Izvor: Mondo, 11.Dec.2016

Srpski atletičar Elzan Bibić na Evropskom prvenstvu juniora u krosu zauzeo skromno 28. mesto...Foto: MN Press..Mladi atletičar Srbije Elzan Bibić najavljivao je mesto u top 10 na Evropskom prvenstvu juniora u krosu, pa čak možda i napad na neku medalju, ali je trku završio daleko skromnijim učinkom...Reprezentativac...

Nastavak na Mondo...

Bibić bez medalje na SPAR Evropskom prvenstvu u krosu

Izvor: Telegraf.rs, 11.Dec.2016

Juniorski rekorder Srbije na 800, 1500 i 5000 metara, Elzan Bibić bio je jedini naš predstavnik na SPAR Evropskom prvenstvu u krosu, koje se ove godine održalo u italijanskom gradu Čia...On je u juniorskoj konkurenciji u trci na 6 150m, zauzeo 28.mesto, od ukupno 95 takmičara, sa rezultatom17:55....

Nastavak na Telegraf.rs...

ATLETIKA: Elzan Bibić 28. u Italiji

Izvor: HotSport.rs, 11.Dec.2016

Reprezentativac Srbije u atletici Elzan Bibić osvojio je danas 28. mesto u trci juniora na Evropskom kros prvenstvu u italijanskom gradu Kija, na Sardiniji.. . Bibić, koji je na polovini staze bio medju desetoricom najboljih, prešao je deonicu od 6.000 metara za 17 minuta i 55 sekundi.. Ovaj sedamnaestogodišnji...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.