EP U20: Srpkinje osvojile deveto mesto

Izvor: N1 televizija, 16.Jul.2017, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP U20: Srpkinje osvojile deveto mesto

U20 ženska košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Poljsku rezultatom 67:59 u meču koji je odlučivao kome će pripasti deveto mesto na Evropskom prvenstvu.

Srpkinje su prethodno ispale u osmini finala ovog prvenstva, pa je usledila borba za deveto mesto.

Jovana Hogić je sa 23 poena, jednim skokom i sedam asistencija predvodila Srbiju do pobede, dok je u timu Poljske najbolja bila Zuzana Puc sa 20 poena, 12 skokova i dve asistencije.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Debakl "zmajica", posljednje na EP

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jul.2017

Ženska košarkaška reprezentacija BiH (U20) zauzela je posljednje, 16. mjesto na Evropskom prvenstvu A divizije u Portugalu. Nakon sedam utakmica i isto toliko poraza izabranice Mare Lakić-Brčaninović su se oprostile od elitnog ranga takmičenja i ispale u B diviziju...Nakon što su u odlučujućoj...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.