Izvor: Nezavisne Novine, 20.Apr.2017, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Denver ne koči Jokića

Predrag Danilović, predsjednik Košarkaškog saveza Srbije, oglasio se saopštenjem povodom informacija da Denver nagetsi brane Nikoli Jokiću da igra za Srbiju na Evropskom prvenstvu od 31. avgusta do 17. septembra.

"Nijedan NBA, niti bilo koji drugi klub nema pravo ni mogućnosti (osim u slučaju povrede) da svojim igračima zabrani igranje za nacionalne timove. Iz Denvera su nam potvrdili da prema ugovoru >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << između NBA i FIBA, ne mogu i neće braniti Nikoli da igra za reprezentaciju Srbije", poručio je Danilović.

Kao dokaz je priložen i odgovor odgovor potpredsjednika i pomoćnika generalnog menadžera Denver Nagetsa Arturasa Karnišovasa.

"Prema ugovoru između NBA i FIBA, mi ne možemo i nećemo braniti Nikoli da igra za reprezentaciju Srbije. Obavjestite me ukoliko budete imali daljih pitanja. Već sam razgovarao sa selektorom Aleksandrom Đorđevićem po ovom pitanju. Hvala vam", navodi se u odgovoru Karnišovasa.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.