DOBRO SAM, PLJUJTE ME I DALJE: Fudbalerka ovako odgovorila svima koji joj traže karte za futsal!

Izvor: Kurir, 11.Feb.2016, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBRO SAM, PLJUJTE ME I DALJE: Fudbalerka ovako odgovorila svima koji joj traže karte za futsal!

Futsal euforija zahvatila je Srbiju, jer je naša reprezentacija napravila istorijski uspeh i plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva, gde je u četvrtak od 18.30 čeka duel sa Rusijom.

Činjenica da se za ovaj duel u Areni odavno traži "karta više" motivisala je jednu od  učesnica ovog takmičenja i fudbalerku Rada Jelenu Polić da na društvenim mrežama ostavi proku za sve one koji je, kako kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << cimaju:

"Da nije ovog futsala (za koji 99% vas lažnih ljubitelja nikad nije ni čulo) ne bih ni znala koliko imam "prijatelja" , braće, sestara, tetki, rođaka, komšija... Prostom rečju, Vas koje nikad u životu nisam ni videla ni čula,  koji me toliko volite da sam prosto očarana!!! Da nemate elementarnu kulturu i javljate se sa: "Daj nabavi mi karte, uvedi me u Arenu tebe svi znaju, nabavi mi dres, majicu, loptu" ?!? Ko ste zapravo vi u mom životu kada se javljate samo kada vam nešto treba?!

Ponosna sam na činjenicu da ni ne želim da dozvolim da mi se približite na bilo koji način, pa nastavite da me pljujete kada prođe i ovo takmićenje....

Hvala na pitanju dobro sam, treniram, oporavljam se od povreda, u klubu sve ide po planu....", napisala je Jelena na društvenim mrežama.

Da nije ovog futsala(ZA KOJI 99% VAS LAZNIH LJUBITELJA NIKAD NIJE NI ČULO) ne bih ni znala koliko imam "prijatelja" ,...

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.