Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2015, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBRE VESTI ZA ITALIJANE: Prva zvezda ‘azura’ ipak igra na Eurobaasketu

Postojala je bojazan, pre svega italijanske sportske javnosti da bi košarkaška selekcija ove zemlje mogla da ode na Evropsko prvenstvo oslabljena u značajnoj meri.

Naime, najbolji igrač selekcije Italije Andrea Barnjani povredio se prethodne večeri na prijateljskom meču protiv Gruzije i nije se vraćao u igru u drugom poluvremenu.
Prema poslednjim informacijama koje stižu sa “čizme” ne radi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << se o ozbiljnijoj povredi članka pa će Barnjani putovati na Eurobasket zajedno sa saigračima.
Selekcija Italije je svrstana u grupu B u kojoj su još reprezentacije Nemačke, Srbije, Turske, Španije i Islanda.
The post DOBRE VESTI ZA ITALIJANE: Prva zvezda ‘azura’ ipak igra na Eurobaasketu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.