Čutura: Nadam se da se nećemo opeći

Izvor: B92, 01.Nov.2014, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čutura: Nadam se da se nećemo opeći

Srpski rukometaši u nedelju od 19.45 gostuju Izraelu u okviru drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Reprezentacija Srbije je pobedom nad Crnom Gorom u beogradskom „Pioniru“ sa 25:21 započela takmičenje u grupi 4, u kojoj je još i selekcija Islanda.

Idemo na pobedu. Izrael igra kod kuće, što im može biti dodatna snaga da odigraju dobro. Mnogi su se opekli sa njima u zvaničnim mečevima, nadam se da tako neće biti sa nama. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kada smo se okupili svi smo se složili da ovaj ciklus moramo da završimo sa četiri boda“, rekao je Dalibor Čutura.

Selekciju Izraela sa klupe vodi srpski stručnjak Dragan Đurić, za kojeg Čutura kaže da će sigurno pokušati da iznenadi ’Orlove’.

To može da bude samo minus za nas, jer nas dobro poznaje, sigurno će se potruditi da nas iznenadi. Sa Crnom Gorom smo pokazali da idemo pravim putem i mislim da imamo preduslove za uspeh“, istakao je Čutura.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.