Ćurčić najavio - Vreme je za zlatne momke!

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2015, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćurčić najavio - Vreme je za 'zlatne momke'!

Selektor Srbije otkrio koje promene u timu u narednom periodu možemo očekivati.

Radovan Ćurčić bez dileme poručuje - za Srbiju će igrati u datom trenutku najbolji fudbaleri, bez obzira na njihove godine.

Sa kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje su donele novo razočaranje za fudbalsku javnost, Srbija ima za cilj da formira tim koji će u respektabilnom sastavu iskoristiti povoljan žreb za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Rusiju i ostvariti plasman na Svetsko prvenstvo.

Komentarišući upravo taj žreb za 'novosti.rs', Radovan Ćurčić izražava nadu.

"Grupa je objektivno takva da nam daje nadu da možemo da se borimo i za direktan prolaz na Mundijal. Moramo da imamo i veru u sebe, sopstveni kvalitet, ali nemamo mi prava da potcenjujemo bilo koga. Mi moramo da formiramo tim, igru i pobedničku atmosferu da bismo bili uspešni.", istakao je selektor Srbije.

Formiranje tima je već započelo, dokaz tome jeste A selekcija sačinjena od mnoštva mladih fudbalera, generacije igrača rođenih između 1991. i 1995. godine.

Ćurčić već najavljuje dodatne promene.

"Ne bežim ja od toga da u vatru ubacim i nekog "orlića" sa Novog Zelanda. Ali, mogu da računam samo na one koji igraju i koji su u top-formi. Vreme je da brani i Rajković, da probamo Andriju Živkovića, Maksimovića ili Sergeja Milinković-Savića. Sve to opet moramo da uradimo planski. Za Srbiju moraju da igraju najbolji i oni koji mogu da donesu rezultat.", istakao je selektor seniorske reprezentacije.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.