Crna Gora zbog pet minuta bez gola ostala i bez medalje, Šveđanke bronzane

Izvor: Blic, 21.Dec.2014, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora zbog pet minuta bez gola ostala i bez medalje, Šveđanke bronzane

Rukometašice Švedske osvojile su bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj i Hrvatskoj, pošto su u meču za treće mesto, odigranom u Budimpešti, savladale selekciju Crne Gore sa 25:23 (11:12).

Švedska je u drugom poluvremenu odigrala bolje, preokrenula rezultat u svoju korist i uspela mirno da uđe u završnicu. Crna Gora je imala svoje prilike, međutim, u finišu pet minuta nije uspela da postigne gol. Posle 22:22, Gulden Oden i Johanson su presudile. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

U reprezentaciji Švedske istakla je Izabela Gulden (proglašena za najkorisniju igračicu šampionata) sa sedam golova, šest je postigla Oden, dok je najefikasnija u timu Crne Gore bila Katarina Bulatović sa osam golova, po četiri su imale Radičević i Jovanović. U finalu u 18.00 u Budimpešti sastaće se selekcije Norveške i Španije.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EP - Šveđankama 'bronza', Crna Gora bez medalje

Izvor: Sportske.net, 21.Dec.2014

Rukometašice Švedske osvojile su bronzanu medalju na EP u Mađarskoj i Hrvatskoj, pošto su u meču za treće mesto, danas u Budimpešti, savladale selekciju Crne Gore.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.