Baraž za Evropsko prvenstvo: Orlići čekaju Špance u Jagodini, revanš u Kadizu

Izvor: Blic, 22.Sep.2014, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baraž za Evropsko prvenstvo: "Orlići" čekaju Špance u Jagodini, revanš u Kadizu

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije igraće protiv Španije u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo, a prvi meč igraće se 10. oktobra u Jagodini od 17 časova, saopštio je FSS.

Prema dogovoru dva fudbalska saveza, "orlići" će se sa vršnjacima iz Španije igrati prvo u Jagodini, a revanš je zakazan za 14. oktobar u Kadizu, od 18 časova.

Pobednici sedam parova baraža steći će pravo učešća na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Evropskom prvenstvu, koje će se od 17. do 30. juna naredne godine održati u Češkoj. Žreb izvlačenja grupa za finalni turnir u Češkoj obaviće se 6. novembra u Pragu.

Parovi baraža:

Srbija - Španija

Slovačka - Italija

Francuska - Švedska

Danska - Island

Engleska - Hrvatska

Holandija - Portugalija

Ukrajina - Nemačka
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jagodinci, spremite se - Stižu ''Orlići'' i ''Furija''!

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2014

Dileme više nema, domaćin prve utakmice baraža za plasman na Evropsko prvenstvo između mladih reprezentacija Srbije i Španije biće Jagodina.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.