Bane: Prekretnica za reprezentaciju

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2015, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bane: "Prekretnica za reprezentaciju"

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović istakao je da su "Orlovi" zaslužili pobedu u Elbasanu i da ona može da predstavlja prekretnicu za naš nacionalni tim.

Reprezentacija Srbije odavno se oprostila od plasmana na Evropsko prvenstvo u Francuskoj ali je sa dve vezane pobede u grupi "I" konačno napravila neki kontinuitet.

Trijumf nad Jermenijom nije imao takav značaj kao pobeda koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su "Orlovi" u četvrtak izvojevali u Elbasanu protiv Albanije što je apostrofirao i kapiten Branislav Ivanović.

"Obe ekipe su u utakmicu ušle pomalo bojažljivo. Ovo je velika pobeda koju smo zaslužili. Ona ne menja mnogo, na žalost, ali možda predstavlja prekretnicu za naš nacionalni tim" kazao je Ivanović.

Kapiten našeg nacionalnog tima igru je napustio u 65. minutu zbog povrede butnog mišića pa je sa klupe gledao kako Aleksandar Kolarov i Adem Ljajić u smiraj utakmice donose pobedu Srbiji.

"Ovakve utakmice nose veliki pritisak, u nju smo ušli spremni da se borimo i verujem da smo zaslužili ovu pobedu" zaključio je Ivanović.

Srbija se posle sedam odigranih utakmica u grupi "I" nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa četiri osvojena boda, a treba uzeti u obzir činjenicu da je sud u Lozani oduzeo tri boda "Orlovima" zbog dešavanja na meču sa Albanijom u Beogradu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pobeda u Albaniji kao zamajac za Svetsko prvenstvo

Izvor: Politika, 09.Okt.2015, 22:02

Pobeda u Elbasanu samo još jednom potvrdila da Srbija ima dobru reprezentaciju. – Pravi Ljajić. – Sutra meč protiv Portugalije (18 č).. Može li jedna pobeda da promeni sve – i odnos igrača Srbije prema dresu i grbu koji nose, ali i čitave fudbalske javnosti, koja se odavno umorila od silnih...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.